Helmen

Specialized heeft zonet een update gegeven aan het assortiment helmen.

Een nieuwe telg in het gamma is de Search helm. 

Search

De Search helm zorgt in de zomer voor enorm veel ventilatie door middel van zijn grote openingen. Hij combineert elegantie met functionaliteit en een modern design.

Uiteraard is het bij een helm belangrijk dat hij veilig is. Hiervoor zorgt de MIPS Evolve Core Solution, die je beschermt mocht het toch misgaan.

Search

De Search is beschikbaar in 5 kleuren en verschillende maten. Kom se allemaal ontdekken in onze winkels!

 

 

 

Schoenen

De line up van schoenen is bij Specialized ook onder handen genomen. Samen met jou ontdekken we wat er niet is. 

We starten met de Torch, de wegschoen. 

S-works Torch

Beginnen doen we bovenaan in het gamma met de S-works Torch. Door de jaren heen heeft Specialized dusdanig veel data en input ontvangen van hun rijders om hun schoen verder te optimaliseren. 

De plaatsing van de Boa-kabel is gewijzigd zodat dit nog een beter pasvorm en comfort geeft. Het S-works model heeft 2 Boa-sluitingen voor een optimale verdeling van de spanning om de voet.

S-works Torch

De nieuwe carbonplaat is 20 gram lichter gemaakt maar is nog steeds superstijf voor een maximale kracht overbrenging. Het hielstuk zelf heeft een minimale aanpassing gekregen. 

S-works Torch

De S-Works Torch is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren! Kom jou ideale combinatie ontdekken in onze winkels!

 

 

S-works Torch

In het Torch gamma hebben we nog de Torch 2.0 en Torch 3.0 schoenen. Beide schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De Boa-sluitingen zorgen voor een optimale pasvorm.

De Torch 3.0 is zoals het S-works model uitgerust met 2 Boa-sluitingen.

Torch 2.0 Torch 2.0

Het Torch 2.0 model maakt gebruik van 1 Boa-sluiting en een klever. 

Torch 2.0 Torch 2.0

Naast het Road gamma schoenen, heeft Specialized ook een update gegeven aan hun offroad variant. Hieronder zie je de nieuwe Recon 1.0 schoen.

Recon 1.0

De Recon 1.0 is ontwikkeld rond vanuit een ergonomisch standpunt om comfort voorop te stellen. Deze schoen is uitgerust met de nieuwe L6 Boa-sluiting met z'n soft lace kabel. Dit zorgt ervoor dat er geen stretch meer in de kabel zit voor een perfecte pasvorm de hele rit door.

Recon 1.0 Recon 1.0

De nieuwe Stride techologie zorgt ervoor dat deze schoen is uitgerust met een zool die flexibel is om te stappen maar stijf is tijdens het fietsen. De noppen van de zool zijn tevens helemaal herbekeken voor optimale grip en gebruiksgemak.

Kom jou paar ontdekken in onze winkels!

Brand Identity + Webdesign & Development by Noshinto